AIRTOX-X-Han sapatu kaamanan Kjøbenhavn

AIRTOX-X-HK

A fusi trendi sareng fashion sareng kaamanan

Anu canggih AIRTOX-X-Han sapatu kaamanan Kjøbenhavn dicirikeun ku sajumlah super features, sapertos lapisan anti penetrasi révolusionér: WHITELAYER® - kuat sakumaha waja sareng lemes sapertos kaén dapur. Kalayan WHITELAYER®, Airtox nyiptakeun téknologi groundbreaking anu netepkeun AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn sapatu kaamanan sajaba ti sapatu kaamanan sanésna di pasar anu anjeun terang ayeuna.


Airtox ogé parantos ningkatkeun bahan luhur pikeun gaya ieu pikeun bahan mikroponér anyar sareng maju. Bahan ieu nawiskeun sipat énténg, breathability sareng water repellent. Pas gaya ieu punjul sareng kelas hiji sorangan. Insinyur urang parantos hasil dina nyocogkeun anu lebar, atletik sareng sapatu janten cocog sarung sarung.


WHITELAYER® digabungkeun jeung Airtox Sistem hawa 3.0, ngajantenkeun AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn sapatu kasét fléksibel pikeun gelar sapertos ukur dipikanyaho ti sababaraha sneakers anu saé.


Sayogi dina hiji vérsi warna: hideung

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

A fusi trendi sareng fashion sareng kaamanan

Anu canggih AIRTOX-X-Han sapatu kaamanan Kjøbenhavn dicirikeun ku sajumlah super features, sapertos lapisan anti penetrasi révolusionér: WHITELAYER® - kuat sakumaha waja sareng lemes sapertos kaén dapur. Kalayan WHITELAYER®, Airtox nyiptakeun téknologi groundbreaking anu netepkeun AIRTOX-X-Han ...

Super Features:
sipat:
  • Ranté tukang cap RÉO-baja
  • TPU jelas écés kinerja tinggi
  • Lebar Skandinavia pas
  • Minyak, asam sareng bahan bakar tahan outsole
  • Panas tahan dugi 150 ° C kanggo outsole
ukuran:

37-46