ngeunaan AIRTOX pausahaan

DI SINI NU NGAPAKKEUN ATAWA SATU AYEUNA, APA YANG ANA DANAJE ATAU NU NGEBANGKEUN ATAU KAWIN.

nu AIRTOX pausahaan


AIRTOX® - sapatu kaamanan epik Denmark dipak ku téknologi isukan. Nyayogikeun kanyamanan anu luhung sareng raga ghaib pikeun pasar profesional. Salaku produsén sapatu Denmark énggal, urang henteu badami!

At Airtox, kami ngalengkepan sapatu kami sareng téknologi anu paling inovatif sareng groundbreaking anu pernah ditingali dina industri sapatu sapatu kaamanan. Sapatu kami ngagemkeun topi toe pelindung, résistansi di luareun anu luareun sareng lapisan anti tembus anu paling hampang di pasar. Sapatu kasalametan urang gaduh éléktrofostatik Dissipating soles (ESD) sareng shock nyerep shock anu ngagaduhan pangaruh penyejukan. Airtox sapatu kasalamaran nyayogikeun lampu super sareng fleksibel sareng midsoles anu sangat nyaman. Salian ieu, AIRTOX sapatu kasalametan ogé nganggo uppers waterproof sareng breathable, a Multiple Massage Massage System sareng pas Skandinavia anu pas. Ieu mangrupikeun sababaraha fitur anu tiasa dilakukeun AIRTOX sapatu kasalametan sapatu sapatu anu paling aman di pasar.


AIRTOX mangrupikeun merek terobosan sapatu suku aman lempeng kaluar tina Dénmark.


Kami ngadamel sapatu kaamanan jeung kualitas luar biasa sareng kanyamanan, bari tetep kabawa stylish jeung fashionable pikeun sataun nganggo.

Ayeuna, AIRTOX produk sacara ekslusif dijual di toko-toko dipilih di sakuriling Éropa. Tujuanana kami nyaéta pikeun ngagedekeun tapak suku global urang sareng ngajantenkeun produk kami di seueur nagara-nagara di émping-énggal, pikeun langkung jalma mikaresep sapatu kasalametan urang hébat ti Denmark.


Ayeuna, urang museurkeun ngembangkeun sareng manufaktur sapatu suku kaamanan, sareng ngajual produk urang di sakuliah dunya dina jumlah ageung B2B. Salian tujuan internasional urang, pikeun mastikeun pangrojong lumangsung usaha lokal di Airtox, urang ogé kolaborasi sareng perusahaan-perusahaan anu didorong ku kulawarga alit, anu sacara intensif urang damel sareng ngawangun hubungan anu suksés sareng tahan lami. Ieu mangrupikeun hal anu kami hormat pisan.

The legenda na AIRTOX merek

Rupina tina anu Airtox merek mangrupikeun ciri, manuk anu rada predatory. Naon asal na? Naon anu dijéntrékeun? Sareng naon éta hubunganana sareng masa depan sapatu kaamanan?



nu AIRTOX manuk nyentuh ka bumi di bumi anu jauh ti luar Sistem Suria urang. Éta pisan palinter, makhluk mékanis sareng kecerdasan maju.


Aranjeunna sumping ka Bumi sareng - kusabab alesan anu henteu dipikanyaho, aranjeunna mimiti nyiptakeun sapatu kalayan sipat khusus, henteu pernah kantos ningali dina industri sapatu kaki. Aranjeunna ngabagikeun produk revolusioner ieu sareng manusa. Anjeun teu tiasa mastikeun kumaha nyambungkeunana aranjeunna nalika komunikasi sareng manusa nyandak rupa anu béda.


Ironisna, salah sahiji garansi anu paling kentel AIRTOX manuk tiasa dipendakan di Bandara Copenhagen. Ti dinya aranjeunna ngarambat jarak jauh, utamina di domba-domba, nyebarkeun populasina ka sadunya.


Kami henteu terang seueur ngeunaan éta, tapi naon anu urang terangkeun nyaéta, yén AIRTOX manuk teu kaduga, ngembangkeun gancang, sareng jauh langkung téknologi maju tinimbang naon waé di Bumi. Pangetahuan sareng téknologi anu aranjeunna bagikeun ka kami, ngajantenkeun kahirupan urang langkung saé, gaya sareng aman.


Maksudna carita nyaéta nyiptakeun ilusi manuk ieu, anu keur ngawasa kakuatanana AIRTOX Pembagian R&D sareng misi nyangking téknologi énggal ka Bumi Tina belahan bumi intergalactic, hayu urang nyiptakeun sapatu anu paling canggih, santai. Sapatu anu dieusian ku paling fanciest sareng ampir tina téknologi dunya ieu.

Desain sareng pangwangunan sapatu sapatu anu pangsaéna

AIRTOX téknologi panalungtikan sareng pamekaran


AIRTOX markas dumasar kana Dénmark. Ti dieu, sadaya desain, pamekaran sareng panalungtikan dilaksanakeun. Kami parantos ngahususkeun sajumlah ageung waktos sareng sumber daya pikeun téknologi panalungtikan, sareng bahan tés, komponén sareng sistem énggal.

Tim R&D kami gaduh pangalaman 20+ taun dina sapatu suku aman sareng ngalacak sadayana prosés pangwangunan, ti mimiti skésa desain ka produk ahir.


NINCANG KITA PRODUK KAMI ING PALING PENTING

Kami ngajamin reabiliti sareng kualitas sakabéh produk urang. Henteu siga bagian ageung pesaing kami, urang henteu tiasa ngadamel kompromi. Prioritas kami nyaéta kepuasan para nasabah.


Kami Gunakeun TEKNOLOGI EKONTIF

Ayeuna aya lima téknologi anu sayogi dina Airtox pamilihan sapatu, Aqua-Cell®, WHITELAYER®, UTURN®, Kelip & Kuring® jeung POWERBREEZE®. Téknologi ieu parantos direkayasa sacara saksama by AIRTOXunit khusus "Lab 32".


Urang SENTIASA NUNGGUH TUTUP MUTRA


At AIRTOX kami proaktif dina ngamekarkeun sareng nalungtik tren énggal di industri sapatu kasalametan. Kami citakan tetep tetep inovatif sareng di payuneun industri. Téknologi anyar henteu dilaksanakeun Airtox produk diuji, sareng pedah perkenalanna dibahas pikeun mastikeun yén AirtoxSapatu kasalametan sinar ultra anu paling canggih di pasar.

Misi & visi

Misi jeung Visi AIRTOX


Visi kami sareng tujuan sadayana pikeun janten brand anu paling unik sareng inovatif dina sektor kaamanan industri.


Kanggo ngahontal tujuan ieu, urang ayeuna janten misi pikeun ngagunakeun pangaweruh sareng inspirasi ti budaya global. Urang ngalakukeun ieu ku kolaborasi sareng jalma sareng perusahaan di sakuliah dunya sareng ku ngawangun lingkungan multi nasional di tempat gaw urang.


Sapanjang prosés kerja, urang museurkeun tanggung jawab sosial sareng kaayaan kerja anu hébat pikeun mastikeun yén motivasi sareng kumawula ti unggal batur rekan ngagancangkeun kana kasampurnaan.


Kami ngeunaan miara panyalindungan lingkungan urang sareng mastikeun yén urang sorangan sareng sadayana panyadia kami komitmen pikeun mastikeun nuturkeun sadaya hukum internasional sareng lokal.


Kami ngeunaan miara perlindungan lingkungan urang sareng pastikeun duanana - urang sorangan sareng sadayana panyadia kami, komitmen pikeun nuturkeun undang-undang lingkungan internasional sareng lokal.

Karir di AIRTOX

Carrer di AIRTOX sapatu kaamanan


Karir di AIRTOX sareng tanggung jawab sosial:


Prioritas kami mangrupikeun karyawan ngeunaan kaayaan kerja anu pangsaéna. Kami yakin yén éta penting pisan pikeun ngahasilkeun rohangan padamelan pikeun mastikeun karyawan urang ngagaduhan aktip anu aktip dina pamekaran positif perusahaan urang. Alatan éta urang gaduh pendekatan terbuka anu henteu diskriminatif ka staf sareng kolaborasi kami sareng mastikeun yén variasi sareng pamekaran diri dirojong.


Kami nuturkeun Kode Laku Global, anu diwangun ku sababaraha prinsip dasar ngeunaan paripolah anu étis sareng tanggung jawab sadunya. Kanggo sadaya panyadia kolaborasi kami ngajamin ieu di handap: sadaya hubungan padamelan bakal sasuai sareng kabutuhan dasar numutkeun kana konvénsi PBB.


Kami teras-terasan milarian bakat énggal pikeun nyumbang kana tim kami. Upami anjeun macul cekap pikeun nyambut damel di lingkungan senang, saum sareng inovatif, panawaran sareng wartosan ka kami ngeunaan diri anjeun!