AIRTOX Sapatu kaamanan FM1

Formula

nu AIRTOX Sapatu kaamanan FM1

Gaya FM1 mangrupikeun gaya énggal anu anyar ti dunya endah pisan Airtox sapatu kaamanan. Mangrupikeun sapatu kelas super anu dibebankeun, sareng sapatu kaamanan anu hébat.


Nawaran gaya ieu Airtox'penjaga paku iconic: WHITELAYER®. Bahan ieu mimitina dikembangkeun di Amérika Serikat salaku proyek khusus pikeun prajurit Amérika elit, Navy Seals, anu meryogikeun kutang peluru anu paling ringan sareng fleksibel. WHITELAYER® fleksibel pisan sareng sakaligus langkung kuat tibatan baja. Anu terpadu WHITELAYER® penjaga paku dina FM1 ngan beuratna 32 grams sahingga 55% korek dibandingkeun bahan penjaga kuku tekstil anu sanés. Salaku bonus anu ditambah, bahanna kalenturan pisan, ambekan sareng hawa ngendali.


FM1 nawarkeun kanyamanan anu luar biasa sareng tinggi-tahan pisan sareng tahan panas dugi ka 300 ° C. Luhur anu diaku ku PowerBreeze® sistem aliran hawa, anu ngabantuan nyayogikeun hawa nafas anu épéktip sareng ningkatkeun hawa-sirkulasi dina sapatu. Gaya kasebut henteu bébas logam, ambekan pisan sareng disarankeun ukur pikeun dianggo di daérah anu henteu kedah nahan cai. Kawajiban sedeng.


ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD

nu AIRTOX Sapatu kaamanan FM1

Gaya FM1 mangrupikeun gaya énggal anu anyar ti dunya endah pisan Airtox sapatu kaamanan. Mangrupikeun sapatu kelas super anu dibebankeun, sareng sapatu kaamanan anu hébat.


Nawaran gaya ieu Airtox'penjaga paku iconic: WHITELAYER®. Bahan ieu asalna dimekarkeun di Amérika Serikat salaku proyék anu khusus pikeun ...

Super Features:
sipat:
  • TPA-Plast cap topi réngking
  • Lebar Skandinavia pas
  • EVA canggih midsole gantung maju
  • Minyak, asam sareng bahan bakar tahan outsole
  • Panas tahan karét 300 ° C karét NRT
ukuran:

39-47