COOL&ME®

COOL & AKU® mangrupikeun sistem pendingin anu sangat maju. Sistem ieu dirancang pikeun ningkatkeun sirkulasi hawa dina insole, sareng kanggo ngatur suhu sareng kanyamanan. Alatan konstruksi mikropon héksagon anu unik, tetes kesang terus diangkut jauh ti suku anjeun, nguap sareng ngajaga kaki anjeun. Dina waktos anu sami, hawa seger tiasa nembus insole. COOL & AKU® nyegah kaki anjeun langkung panas sareng peluh pikeun ningkatkeun kanyamanan umum upami ngagem sapatu anjeun.

Maca deui

POWERBREEZE®

PowerBreeze® nyaéta téknologi luhur urang, lawon napas anu seueur dianggo Airtox produk. Kontras jeung COOL & ME® sistim, PowerBreeze® dianggo dina bagean luhur sapatu pikeun ngamungkinkeun aliran hawa konstan. Microfabric ieu ngabantuan ngatur kesang jeung mertahankeun rasa garing nalika ngagem sapatu. PowerBreeze® nyadiakeun breathability punjul, nyalira anjeun raoskeun kasegaran leres unggal waktos anjeun nganggo Airtox.

Maca deui

WHITELAYER®

WHITELAYER® teu kurang tina sensasi global, sareng dianggo na Airtox pikeun anu munggaran kantos aya dina industri sapatu kaamanan. Kain lawon non-logam unik ieu mangrupikeun révolusi dina bahan anti perforasi pikeun sapatu kaamanan. Éta serat anu kuat pisan, hampang, lemes sareng fleksibel pisan anu henteu ngagaduhan persaingan nyata di pasar. WHITELAYER® mimitina dikembangkeun di Amérika Serikat pikeun pakéan anti penetrasi militér AS. Ti saprak éta, WHITELAYER® parantos salajengna dimekarkeun sacara éksklusif pikeun Airtox industri kana lapisan anti perforasi, anu paling kuat sapertos na.

Éta nyayogikeun tingkat panyalindungan anu luar biasa pikeun suku anjeun dina unggal lingkungan. WHITELAYER® masihan anjeun kabébasan gerak sareng kanyamanan anu unggul. Kalayan bantosan téknologi sapertos WHITELAYER® , Airtox parantos tiasa ngahambat jurang antara pelatih biasa sareng sapatu kaamanan!

Maca deui

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® mangrupikeun mémbran bi-komponén anu hiji-sahiji-jenis AIRTOX sapatu kaamanan 100% anti cai. Gawéna sampurna sanajan dina cuaca anu paling ekstrim, nawiskeun panyalindungan tina kaayaan hujan sareng kaayaan baseuh. The AQUA-CELL® mémbran ogé ambekan. Salaku hasilna, AQUA-CELL® ngajaga kaki anjeun garing sareng seger sepanjang waktos.

Maca deui